Επικοινωνήστε μαζί μας

Η τηλεφωνική μας γραμμή τεχνικής υποστήριξης είναι διαθέσιμη απο 9 π.μ - 9 μ.μ

Τηλέφωνο:23820.23051 2310.704000

Επικοινωνήστε με τηλεφωνική γραμμή τεχνικής υποστήριξης

Ενημερωτικό δελτίο

MITSUBISHI ZUBADAN Προβολή πλήρους εικόνας

MITSUBISHI ZUBADAN

ΑΝΤΛΙΑ ΘΕΡΜΟΤΗΤΑΣ MITSUBISHI ZUBADAN

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΓΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Περισσότερες λεπτομέρειες

Μοναδική τεχνολογία ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ 

Zubadan τεχνολογία: Πλήρης απόδοση στους -15 °C 

Τι είναι τόσο εντυπωσιακό στην τεχνολογία Zubadan  της Mitsubishi Electric;  

Είναι ότι κάνει τα νέα συστήματα αντλιών θερμότητας ουσιαστικά ασυναγώνιστα. Δεν υπάρχει άλλη αντλία θερμότητας αέρα-νερού που να είναι τόσο αποτελεσματική, ακόμη και τις κρύες μέρες του χειμώνα. Η λειτουργία είναι ακόμα δυνατή και σε χαμηλές θερμοκρασίες υπό του μηδενός, δηλαδή μέχρι -15 °C. Χάρη στο εκτεταμένο φάσμα θερμοκρασιών του συστήματος έως -25 °C και την ταχεία απόψυξη, η αξιοπιστία και η ικανότητα του είναι ιδιαίτερα υψηλές. Για παράδειγμα, η απόψυξη είναι 50% πιο γρήγορη από ότι με τις συμβατικές αντλίες θερμότητας αέρος-νερού, καθώς και η περίοδος λειτουργίας μεταξύ των κύκλων απόψυξης έχει παραταθεί έως και 180 λεπτά.

 Παραγωγή νερού θερμοκρασίας μέχρι 60 °C

Χάρη στις υψηλές θερμοκρασίες νερού μέχρι 60 °C, οι αντλίες θερμότητας είναι επίσης ιδανικές  για τη θέρμανση του  νερού για χρήση σε σπίτι και γραφείο  χωρίς την δαπανηρή χρήση πρόσθετης θέρμανσης με ηλεκτρική αντίσταση.

Εξαιρετικά αθόρυβη λειτουργία

Η PUHZ-W και PUHZ-HW compact αντλίες θερμότητας έχουν την δυνατότητα επιλογής για εξαιρετικά αθόρυβη λειτουργία, η οποία μπορεί να προσαρμοστεί. Για παράδειγμα, το μέγιστο επίπεδο θορύβου μπορεί να προσαρμοστεί στις τοπικές ανάγκες. Στις πυκνοδομημένες και ευαίσθητες σε θορύβους κατοικημένες περιοχές ο θόρυβος μπορεί να μειωθεί έως και κατά 10 dB (A).                                 

                                      

Zubadan ψυκτικό κύκλωμα με flash injection

Το ψυκτικό κύκλωμα της Zubadan με τον HIC (Heat interchanger) supercooler και flash injection συμπιεστή κρατάει την ροή μάζας του ψυκτικού υγρού σταθερή ακόμα και σε χαμηλές εξωτερικές θερμοκρασίες. Επιπλέον οι υπερθερμάνσεις του αέριου μέσου αποτρέπονται. Αυτό εξασφαλίζει υψηλή θερμική απόδοση σε όλο το εύρος των θερμοκρασιών λειτουργίας του.

Διατίθεται σε μεγάκη ποικιλία μοντέλων.Ένα σίγουρα θα καλύψει τις ανάγκες σας

  • Mitsubishi
    ΑΝΤΛΙΕΣ ΘΕΡΜΟΤΗΤΑΣ MITSUBISHI